Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Új diákok

2008.12.10
Justin Martin!

Olyan show-kból talán ismereheted őt, mint a Drake & Josh, Malcolm In The Middle, vagy akár a Brodway-ről is, a fiatal Szimbát játszotta az Oroszlánkirályban. "Szeretek táncolni! De szeretek énekelni és színészkedni is!" - mondja Justin. "A célom tehát egy háromszoros fenyegetés!" Még akkor is, ha ez az emelkedő csillag most még ismeretlen számodra, minden meg fog változni, amikor majd meglátod őt a HSM3-ban!

Ő játssza Donnie-t, az egyik újoncot. És ahogy sok más törekvő sportolónak, neki is vannak példaképei!

"Troy-ra és Chad-re néz föl és azt reméli, hogy olyan lesz, mint ők. Benne van ő is az East High kosárlabda csapatában és a partnere a bűntettekben Jimmie "The Rocket" Zara. Ő egy vicces karakter!" - meséli nekünk Justin.

Bár a "végzősök" már évek óta együtt dolgoznak, még ők is izgatottak voltak az új jövevényektől!

"Az első nap, mikor leszálltam a repülőgépről, Corbin a szobájába hívott videójátékozni. Mindenki tárt karokkal fogad Téged a szereposztásba!"

A szereposztás rögtön összeszokott! A forgatás alatt mindig vicces dolgok történtek, beleértve az április elsejei Bolondok Napján is!

"Vanessa ezt az egy csínyt szánta Kenny-nek. Nekem kellett odaadnom a kellékeit, és ő úgy tett, mintha közvetelenül a próbák kezdése előtt eltörte volna a lábát. Kenny annyira kiborult, szóval ez nagyszerű volt!"

A tény mellett, hogy a haramadik musical sokkal nagyobb lesz elődeinél, Justin más változásokról is beszélt nekünk.

"A zenés számok annyira sokkal nagyobbak, és különböző cselekmény van, mert most a fő gyerekek az utolsó évükkel foglalkoznak. Diplomáznak a középiskolában, úgyhogy a bállal, a finálékkal és a főiskolával vannak elfoglalva és ahogy nekik itt véget ér a történet, a három új karakternek elkezdődik!"

Tartsd a szemed Justin-on - nagyobb dolgokra hivatott!

 

Jemma McKenzie Brown!


Új lány a fedélzeten!

"Tiara egy cserediák London-ból az East High-ba!" - osztja meg Jemma. "Ő Sharpay személyi asszisztense, úgyhogy örökké utána fut."

Egy a családból!

"Mindannyian annyira sokkal jobbak, mint ahogy azt én gondoltam!" - meséli Jemma híres munkatársairól. "Azt hittem, azért mert ők annyira híresek, csak annyi lesz, hogy "Szia!" aztán már mennek is. De ők igazán kedvesek. Ashley mindig ad nekem tanácsot. Ő annyira jó - eléggé a szárnyai alá vett engem. Egyáltalán nem olyan, mint Sharpay, annyira vicces!"

Családi jóváhagyás!

"A nagyszüleim nem igazán tudták, mi az a HSM." - nevet Jemma. "Amikor elmondtam nekik, hogy kaptam benne egy szerepet, csak annyit mondtak: "Ez csodálatos, kedvesem!" A kicsi unokatestvéreim viszont úgy sikítottak, mint az őrültek. Mindannyian igazán boldogok, és mindig felhívnak azzal, hogy: "Mit mondott neked Zac?" Én pedig csak azt válaszolom: "Igazán nem tartok egy rekordot.""

 

 

Matt Prokop!


Popstar!: Mesélj nekünk a karakteredről, akit játszol!
Matt: Jimmie "The Rocket" Zará-t játszom, aki Troy Bolton-t bálványozza - olyan akar lenni mint ő, ha nem jobb nála! Igazán azt akarja, hogy kikerüljön a suliból és a kosrálabdacsapatban is megakarja szerezni a helyét.

Popstar: Rémült voltál, mikor először belebújtál a szerepbe?
Matt: Hatátozottan rémült voltam! Sok nyomás van, hiszen nem akarsz Te lenni az új gyerek, aki tönkreteszi a HSM-t, miután az lett, ami. Csak egy TV filmként indult és most már egy filmjelenség! Ez hatalmas lesz! És ez pont olyan, mint a középiskolában, miközben az új gyerekek belépnek ebbe a hatalmas világba, amit soha nem tapasztaltál! Még mindig úgy érzem, mintha ez az egész csak egy álom lenne!

Popstar: Mi a legjobb tanács, amit a veterán szereplők adtak neked?
Matt: Kapucnik és napszemüvegek! A legtöbb tanács amit Zac adott; kapucnik és aviátorok. Nagyok, tehát nem láthatnak téged! [nevet]

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.