Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vanessa Hudgens

2008.09.23

VANESSA HUDGENS(Gabriella Montez)

Riporter: Milyen volt a HSM?

Vanessa: El sem tudom képzelni,mennyit röhögtünk.Mindannyian egy hotelben laktunk,Salt Lake City-ben, a Little America hotelben,és együtt szórakoztunk.Minden nap táncoltunk és énekeltünk. Szuper volt.

Riporter:Van zenei háttered?

Vanessa: Már játszottam ezelött egy Musical-ben.

Riporter:Honna jöttél és hogy kerültél ide?

Vanessa: San Diego-ban nöttem fel,nemrég költöztünk ide a családdal.Erdetileg Oregon-ból jöttem,ez egy kis város.Mindig énekeltem és ugrándoztam a házunk körül,mikor kicsi voltam.De sajnos tánc órákra nem tudtam járni,így Kaliforniába költöztünk.A szüleim sokat tettek értem.A Karrierem akkor kezdödött,mikor a barátnömmel hülyeségböl jelentkeztünk egy meghallgatásra és rögtön be is választottak minket föszerepre.Addig csak egy átlagos lány voltam.

Riporter: Gabriella a filmben nagyon sokat tanul és mindent el akar érni,amit lehet,de ugyanakkor kicsit félénk.Hasonlítasz rá?

Vanessa:Persze! Küzdök azért,amit megakarok szerezni. De inkább megnézek egy filmet a csajokkal,mint hogy tanuljak.Magántanuló voltam,míg elnem értem a nyolcadik osztályt.Most tizenegyedikes vagyok.

Riporter:Szerinted mi a film üzenete a gyerekeknek?

Vanessa: Urald a félelmeidet! Gabriella és Troy is féltek az elöadástól,meg a kiszámíthatatlan jövőtől,de felül kerekedtek rajta. És látjuk ki lett belölük...*nevet*

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.